Tortellini cu carne sunt pastele ideale pentru momentele in care nu ai foarte mult timp la dispozitie pentru gatit. Se prepara rapid si sunt foarte gustoase.
Tortellini sunt paste in forma de inel, din grau dur si oua, umplute cu carne, branza sau legume. Uneori se gasesc disponibile in forme rotunde, patrate si triunghiulare.
Create manual prin dibacia unui bucatar, tipurile acestea de paste, sunt produse astazi de masini industriale care sa serveasca unui consum pe masura.
Tortellini se comercializeaza pasteurizati, congelati sau proaspeti, peste tot in lume si in special acolo unde comunitatile italiene sunt bine inradacinate.
Pot fi cumparati proaspeti si uscati, cu o varietate de umpluturi. Varianta proaspata ofera cea mai buna aroma si textura. Tortellini ambalati proaspeti au o garantie de 7 saptamani de la data fabricatiei. Pachetele de tortellini uscati pot tine pana la luni de zile.
Cum se pregatesc? Simplu!
Instructiunile de pregatire se gasesc de obicei pe fiecare pachet in parte, asa ca nu trebuie decat sa urmati pasii cu atentie. Puneti apa la fiert si adaugati pastele cand aceasta incepe sa fiarba.
Alegeti sa serviti simplu, cu unt, rosii si ciuperci sau diferite sosuri albe sau rosii.
Tortellini pot fi, de asemenea, copti, gratinati sau adaugati la supe (ca substituit al galustelor).
Alegeti de pe site reteta care vi se pare cea mai apetisanta. Noi va dorim pofta buna!