Tortellini cu smântână şi parmezan

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Se pun pastele la fiert in apa (in clocot) cu sare si un strop de ulei si se fierb conform instructionilor de pe ambalaj, circa 10 minute.Se clatesc sub jet de apa rece ca sa nu se lipeasca intre ele, iar, intr-o tigaie sau cratita, preferabil de teflon, se pune smantana. Cand aceasta incepe sa fiarba se arunca parmezanul (cam o cescuta) peste. Amestecati pana se omogenizeaza si incepe sa se ingroase (cam 30 de secunde) si adaugati pastele. Mai lasati la foc mic pentru inca un minut, sa se incalzeasca bine tortellini si sa se imbine cu textura sosului si trantiti-le pe o farfurie. Puneti inca putin parmezan pe deasupra si serviti-le fierbinti.

Punctează această reţetă

MadamelechefMadamelechef

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

constanta

Foarte buna si rapida atunci cind nu ai timp

am gătit această rețetă
abuz

John

Smantana de gatit, parmezan si tortellini, simplu si exact cum o gatesc italienii!big like

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cata smantana? ca la parmezan zice o cescuta. si cantitatea asta mi se pare relativa. eu de exemplu prefer cescute mai mari- cafea de macar 100 ml. mama mea are mai mici , cred ca-s de 50 ml. deci? la fel cu smantana. cata???????????

abuz

anonymous

Foarte buna si usor de preparat!

abuz

anonymous

Foarte gistoase

abuz

anonymous

Smantana se acreste daca e incinsa...chiar naspa

abuz