Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc

Felul principal
2 porții
Ușor
2 h 5 m

Tortellini sunt un tip de pasta fainoasa cu ou si cu umplutura la mijloc, originara din Bologna. Desi se pot cumpara din comert, noi va invatam sa ii faceti acasa, in functie de preferinte.


Ingrediente

2

Pentru aluat :

Pentru umplutura :


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare2 ore
Gătire5 min



Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Florica, 19/05/2020

Excelente !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
John_, 04/07/2020

Ce inseamna "se framanta bine"? Niciodata un aluat de paste nu va iesi mai bun decat unul din comert. Asadar, cumparati fratilor Tortellini din comert si preparati-le cum va prieste mai bine. Oricum, atata munca si asteptare nu merita pentru doua portii amarate.

(0) (0) abuz
Florin, 30/12/2018

Bune

(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 08/06/2018

Foarte bune dar prea migaloase pentru mine.

(2) (0) abuz



+