Mai intai punem apa la fiert cu putina sare , si atunci cand incepe sa fiarba adaugam pastele si le fierbem atat cat scrie pe punga de paste la instructiuni, deoarece timpul de fierbere difera in functie de felul pastelor.
Intr-o tigaie punem putin ulei de gatit si rumenim pieptul de pui care a fost spalat, curatat si taiat cubulete. Cand pieptul de pui este rumenit frumos adaugam in tigaie ceapa taiata marunt si calim putin la foc mic pana se moaie ceapa, aceasta nu trebuie sa fie prajita. Urmatorul pas este adaugarea smantanii peste pieptul de pui si ceapa.
Lasam la foc mic sa fiarba cateva minute si adaugam sare si putin piper pentru a condimenta. Daca vrem ca sosul sa fie ceva mai gros putem sa adaugam putina faina alba.
La sfarsit adaugam in sos parmegiano pentru ca acesta ii da un gust deosebit. In acest timp pastele trebuie sa fie fierte si dupa ce le scurgem apa le ametecam cu sosul si asta-i tot.