Petitchef

Aperitiv din foietaj cu prosciutto si crema de avocado

Aperitiv
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Crema avocado:

Preparare

  • Pentru crema de avocado se alege un avocado mai moale, se curata de coaja si se da jos de pe sambure si se face piure.
  • Se fierb ouale, si se adauga apoi doar galbenusul fara albus peste crema obtinuta, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust si se amesteca pana se omogenizeaza.
  • Se intinde aluatul si se imparte in patrate cu latura de 8 cm. Pe tava pentru cuptor se pune foaie de copt si se aseaza bucatile de foietaj.
  • Acestea se taie pe colturi spre centru cam 3 cm si pliaza asa cum in copilarie faceam moristele cure se invarteau la vant.
  • Se dau cu ou batut, intins cu o pensula. Se coace cam 25 de minute in cuptorul incins deja. Cand s-au racit se servesc cu prosciutto si crema de avocado.


Poze

Aperitiv din foietaj cu prosciutto si crema de avocado
Aperitiv din foietaj cu prosciutto si crema de avocado - poza 2
Aperitiv din foietaj cu prosciutto si crema de avocado - poza 3
Aperitiv din foietaj cu prosciutto si crema de avocado - poza 4

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Toast cu avocado si ou posat - avocado toast
Toast cu avocado si ou posat - avocado toast
1 porții
14 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata
Palmieri din foietaj cu crema de ciocolata
6 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează