Aperitiv din foietaj cu prosciutto si crema de avocado
Ingrediente
4
Crema avocado:
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Pentru crema de avocado se alege un avocado mai moale, se curata de coaja si se da jos de pe sambure si se face piure.
- Se fierb ouale, si se adauga apoi doar galbenusul fara albus peste crema obtinuta, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust si se amesteca pana se omogenizeaza.
- Se intinde aluatul si se imparte in patrate cu latura de 8 cm. Pe tava pentru cuptor se pune foaie de copt si se aseaza bucatile de foietaj.
- Acestea se taie pe colturi spre centru cam 3 cm si pliaza asa cum in copilarie faceam moristele cure se invarteau la vant.
- Se dau cu ou batut, intins cu o pensula. Se coace cam 25 de minute in cuptorul incins deja. Cand s-au racit se servesc cu prosciutto si crema de avocado.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă