Rulouri cu sunca presata/girelle con prosciutto cotto
Un aperitiv rapid de facut, crocantel si rapid de mincat, bineinteles cu ceva in paharutul de linga farfurie.
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Scoatem ingredientele din frigider cu cel putin 10 minute inainte de a ne apuca de lucru. Intindem foaia de aluat si punem brinza.
- Cu ajutorul unui cutit intindem cit mai uniform brinza pe foaia de aluat lasind un picut de spatiu pe margini, dupa care asezam feliutele de sunca taiate cit mai subtirel posibil.rulam foaia, nu prea strins pentru ca aluatul se umfla in cuptor..., si taiem feliute de cca 2 cm
- Punem feliutele in tava cu hirtie de copt si bagam in cuptorul preincalzit la 200 de grade, pentru circa 15 minute, sau depinde cit de rumenite vreti sa fie rulourile. Le asezam pe un platou si le servim caldute. Va recomand cu caldura sa aveti un paharel de vinut, bere la indemina.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: