Rulouri de sunca cu ciuperci si sos de vin
Ingrediente
6
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Spalati ciupercile, curatati-le si taiati-le in felii subtiri. Tocati marunt patrunjelul. Caliti ceapa in unt fierbinte. Adaugati ciupercile si zeama de lamaie si lasati sa fiarba inabusit 3-5 minute. Presarati deasupra patrunjelul tocat si condimentati.
- Incingeti cuptorul la 200 grade C. Impartiti in mod egal compozitia cu ciuperci pe feliile de sunca.
- Pregatiti vinul aveti timp si de o mica degustare. Amestecati vinul, smantana, faina si galbenusul...eu am amestecat totul cu smecheria asta de "mixer", de la Tupperware .
- Puneti rulourile intr-o forma termorezistenta, unsa cu unt. Turnati amestecul peste rulourile de sunca. Si dati la cuptor pentru cca.15 minute.
- Presarati deasupra restul de ciuperci calite, pe care l-ati pus deoparte mai devreme .
- Serviti atatea rulouri cate doriti.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!