Rulouri de sunca cu ciuperci si sos de vin

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Spalati ciupercile, curatati-le si taiati-le in felii subtiri. Tocati marunt patrunjelul. Caliti ceapa in unt fierbinte. Adaugati ciupercile si zeama de lamaie si lasati sa fiarba inabusit 3-5 minute. Presarati deasupra patrunjelul tocat si condimentati.
  • Incingeti cuptorul la 200 grade C. Impartiti in mod egal compozitia cu ciuperci pe feliile de sunca.
  • Pregatiti vinul aveti timp si de o mica degustare. Amestecati vinul, smantana, faina si galbenusul...eu am amestecat totul cu smecheria asta de "mixer", de la Tupperware .
  • Puneti rulourile intr-o forma termorezistenta, unsa cu unt. Turnati amestecul peste rulourile de sunca. Si dati la cuptor pentru cca.15 minute.
  • Presarati deasupra restul de ciuperci calite, pe care l-ati pus deoparte mai devreme .
  • Serviti atatea rulouri cate doriti.
Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: