Rulouri rapide cu sunca si cascaval

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Aus feliile de sunca una langa alta, suprapunadu-le putin ( daca felia de sunca este mare, e suficienta una), pus deasupra o felie de sunca afumata, iar peste ea, o lingura de cascaval ras.
  • Rulat, prins cu doua scobitori, apoi trecut prin faina, ou batut si pesmet. prajit rapid in uleiul bine incins. Nu necesita un timp lung de prajire, doar cat sa se rumeneasca putin pesmetul si oul de deasupra si cascavalul sa se topeascaputin, cat sa nu curga din rulou. Eu scot scobitorile atunci cand intorc ruloul, deoarece nu se mai desfac.
  • Sunt o adaptare a celebrului cordon bleu, dar in varianta fara carne. Uneori fac aceiasi varianta, dar fara pesmet, trecand rulourile prin faina, apoi printr-un amestec de ou cu faina, sare , piper, putin mustar si lapte sau smantana. Sunt bune in ambele variante.

Punctează această reţetă

NNarnia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

F. bune

abuz

anonymous

Buneee !!!

abuz

anonymous

Extraaaa

abuz

anonymous

The best of the best

abuz

anonymous

Cred ca sunt ff bune si raapide cu siguranta am sa le fac la sfarsitul acesta de saptamana..

abuz