Mini-pizza cu foietaj
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se intainde aluatul si se imparte in 2 dreptungiuri, avand grija sa taiem si fasii late de 1 cm, cu care inconjuram marginile dreptungiurilor. La cuptor se vor inalta si va fii ca o bordura pentru ingredientele din centru.
- Pe tava pentru cuptor se pune foaie de copt si se aseaza bucatile de foietaj. Se ung in centru cu mutar sau pasta de rosii , se presara cascaval ras. Se adauga fasii de dovlecel taiat cu razalitorul de cartofii.
- Deasupra se aseaza bucati de prosciutto, masline fara samburi tocate mare si felioare de rosie fara suc si samburi. Se condimenteaza, se presara cascaval ras, cimbru si rozmarin, uscat sau proaspat, de care aveti.
- Se stropesc cu ulei de masline, oet balsamic (optional), iar pe margini se dau cu ou batut, intins cu o pensula.
- Se coace cam 25 de minute in cuptorul incins deja.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
E
emilia_t2015
Eu fac pizza cu aluat de foietaj de ani de zile si, toti ai mei sunt foarte incantati de ea. Simplu si rapid, mini sau normala, cu ingrediente si topic dupa preferinte, este foarte gustoasa, buna pentru cina, mic dejun sau o gustare. Cine incearca aceasta reteta, nu va fi dezamagit!
am gătit această rețetă
anonymous
Arata superb
anonymous
Delicioasa
anonymous
Usor de facut
anonymous
O idie buna !
anonymous
Fainut..
anonymous
Cred ca este f f buna si arata grozav.
anonymous
Fff buna !!!!!!!!!!

simonacallas
Arata fantastic. Merita incercat. Multumesc pentru reteta.
anonymous
Mmmmm, bun
Punctează această reţetă