Mini pizza cu foietaj
Ai aluat de foietaj pe care l-ai uitat în frigider? Optează pentru rețeta noastră de mini pizza! Mai distractive și mai ales mai drăguțe decât o pizza clasică, vor fi perfecte pentru a "ciuguli" cu prietenii. Pentru a completa o masă ușoară de seară, le puteți însoți cu o salată drăguță de legume crude.
Ingrediente
Materiale
- tăietor de biscuiți
Rețete inrudite
-
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
-
Mini croissante aperitiv
-
Mini briose regi
-
Mini aperitive din foitaj - pentru un aperitiv minunat!
Preparare
Desfaceți aluatul foietaj și formați cercuri folosind un tăietor de biscuiți.
Aranjați cercurile pe o tavă de copt, apoi aplicați puțin sos de roșii peste ele. Se presară brânză rasă, apoi oregano.
Coaceți 10 minute la 180°C și voilà, mini-pizzele sunt gata!
Observații
Toppings: Pentru carnivori, nu ezitați să adăugați bucăți de șuncă sau câteva bucăți de ton. Pe partea vegetariană, ne vom bucura să adăugăm bucăți de legume precum vinete sau să adăugăm măsline fără sâmburi, tăiate rondele. În cele din urmă, pentru iubitorii de brânzeturi, mozzarella topită va fi binevenită, la fel și combinația perfectă de brânză de capră+miere!
Aluatul: Desigur, această rețetă poate fi făcută și cu aluat clasic de pizza. Veți avea astfel un aluat moale, în timp ce aluatul de foietaj va fi mai crocant.
Depozitare/Congelare: puteți face aceste rondele de foietaj în avans, le puteți congela și le puteți găti direct în Ziua Z. Mai întâi trebuie să vă asigurați că ingredientele folosite nu au fost congelate în prealabil.