Aperitive din foietaj cu sunca, cascaval, ciuperci, icre, feta

Aperitive din foietaj cu sunca, cascaval, ciuperci, icre, feta
Aperitiv
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se incinge cuptorul la 180grade. Se intinde aluatul pe o forma de lemn curata. Se taie cu o forma rotunda. Se inteapa cu furculita si se pun pe o tava cu hartie de copt 10 minute.
  • Se scot si pe o parte dintre ele se adauga cascaval ras amestecat cu ciuperci si usturoi. Se baga la cuptor pana se topeste cascavalul.
  • Pe alte bucati de foietaj se adauga sunca si rosii deasupra. Se baga la cuptor 5 minute.
  • Pe restul de foietaj se adauga castraveti feliati, icre si ceapa verde/branza si ardei gras.

Punctează această reţetă

eileenEileen

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelent.

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Va multumesc pentru retetele expuse, ne ajuta foarte mult. Un an nou fericit va doresc !

abuz