Aperitive din foietaj cu sunca, cascaval, ciuperci, icre, feta

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se incinge cuptorul la 180grade. Se intinde aluatul pe o forma de lemn curata. Se taie cu o forma rotunda. Se inteapa cu furculita si se pun pe o tava cu hartie de copt 10 minute.
- Se scot si pe o parte dintre ele se adauga cascaval ras amestecat cu ciuperci si usturoi. Se baga la cuptor pana se topeste cascavalul.
- Pe alte bucati de foietaj se adauga sunca si rosii deasupra. Se baga la cuptor 5 minute.
- Pe restul de foietaj se adauga castraveti feliati, icre si ceapa verde/branza si ardei gras.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent.
anonymous
Excelent
anonymous
Va multumesc pentru retetele expuse, ne ajuta foarte mult. Un an nou fericit va doresc !
Punctează această reţetă