Se curata,se taie marunt o ceapa si se caleste in putin ulei. am adaugat sunca. Cand s-a prajit putin, punem ciupercile. Amestecam si lasam inca 10 min. Apoi am adaugat patrunjelul tocat si sare cu piper. Se prepara aluatul:amestecam bine cu mixerul, branza de vaci, ouale si jumatate din cantitatea de lapte batut, si putin sare(dupa gust) Se pune faina, iarasi amestecam bine cu mixerul sa nu fie cocoloase.
In lapte bautut ramas , adaugam bicarbonatul de sodiu, amestecam bine si turnam in aluat. Amestecam din noua aluatul, ar trebui sa fie de consistenta ca la smantana, un pic mai lichida. Intr- o tigaie, de preferinta - teflon - daca nu aveti , e bine si o alta tigaie - incinsa cu 1-2 lingurite de ulei, se toarna un polonic de aluat, si cand a inceput se se coaca, punem umplutura sau cascavalul razuit , pe margine. Cu o paleta de teflon sau lemn se indoaie aluatul, sa fie ca un semicerc. Se prajesc la foc mic. Sunt delicioase!
Comentarii:
Foarte buna, delicioasa
Ffff bun
Delicios
Minunat
Oau e delicios
De gustibus!! Şi unde zici că se poate coace acel "aluat"? Am înţeles că în tigaie, dar la ce foc? Plita sau cuptor?
Binisor