Aperitive cu aroma de aniversare
Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Mini aperitive din foitaj - pentru un aperitiv minunat!
-
Bandeja paisa: un preparat plin de culoare, aromă și tradiție
-
Paste cu sos de cârnați: o mâncare simplă cu aromă intensă
-
Ce să faci cu tortilla - rulou cu aromă de pizza!
Preparare
Preparare1 oră
Gătire10 min
- Preparati aluatul de panini "on the go" dupa reteta din acest blog, sau cumparati chifle gata facute, cu conditia sa aiba dimensiuni medii si sectionati-le la jumatate, fara a desprinde cele doua bucati de chifla;crapati fiecare carnacior de bere in patru la fiecare capat si puneti-i la microunde pentru 5 minunte, la putere maxima, sau prajiti-i intr-o tigaie cu putin ulei si apa (sunt gata atunci cand capetele crestate se deschid ca intr-o forma de floare).
- Coaceti 5 ardei, curatati-i de pielite si marinati-i intr-o vinegreta de sare, ulei, zahar si otet, dupa gust; rupeti fasii din ardeii copti si asezat-i in interiorul chiflelortaiati branza in cubulete si tavaliti cubuletele prin boia, mac, verdeata si infgeti-le alaturi de o maslina in chifla umpluta cu ardeiul copt;spalati rosioarele Cherry si taiati-le un capacel, fara a-l desprinde de rosie; goliti-le de continut si umpleti cu salata de vinete;pe platou asezati chiflele umplute, un rand de carnaciorii de bere, un rand de feliute de salam picant peste care asezati bucatele de pepene galben, un rand de rosioare umplute intre felii de salam picat si terminati cu un nou rand de chifle umplute; presarati masline printre bunatatile de pe platou.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!