Platou cu aperitive

Antreuri
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

8

Preparare

  • Feliile de paine se ung cu crema de branza Fagaras, sau cu unt, apoi se pun pe ele felii de salam, de sunca, de branza topita, se decoreaza cu ou fiert, cu felii de sunca rulata, ardei, morcov, masline si salata de icre - totul dupa dorinta si imaginatie.

Punctează această reţetă

Oana D.Oana D.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Excellent.... Bravo

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nimic deosebit, toata lumea stie sa faca sandwiciuri simple, ca ale tale. Nici macar o sugestie, toate sunt doar dupa dorinta si imaginatia fiecaruia, adica fiecare sa si le faca asa cum vrea. Atunci ce rost mai are "reteta" ta? Mai bine lipsa!

abuz

anonymous

Toate retetele sunt super si dr un real folos

abuz

anonymous

Arata bine,apetisante

abuz

anonymous

Delicios

abuz

Theodora

Asta este...........

abuz

anonymous

Superr

abuz

anonymous

Simplu si delicios !

abuz

anonymous

F.bun si frumos pt. o masa de sarbatori

abuz

anonymous

Combinația produse lactate cu carne nu este tocmai sănătoasă

abuz
  • pagina 1 / 2