Platou cu aperitive
Ingrediente
8
Preparare
- Feliile de paine se ung cu crema de branza Fagaras, sau cu unt, apoi se pun pe ele felii de salam, de sunca, de branza topita, se decoreaza cu ou fiert, cu felii de sunca rulata, ardei, morcov, masline si salata de icre - totul dupa dorinta si imaginatie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excellent.... Bravo
am gătit această rețetă
anonymous
Nimic deosebit, toata lumea stie sa faca sandwiciuri simple, ca ale tale. Nici macar o sugestie, toate sunt doar dupa dorinta si imaginatia fiecaruia, adica fiecare sa si le faca asa cum vrea. Atunci ce rost mai are "reteta" ta? Mai bine lipsa!
anonymous
Toate retetele sunt super si dr un real folos
anonymous
Arata bine,apetisante
anonymous
Delicios
T
Theodora
Asta este...........
anonymous
Superr
anonymous
Simplu si delicios !
anonymous
F.bun si frumos pt. o masa de sarbatori
anonymous
Combinația produse lactate cu carne nu este tocmai sănătoasă
Punctează această reţetă