Cu pasi repezi se apropie sarbatorile de iarna, Craciunul, Anul Nou si sarbatorile ce-i urmeaza, un prilej in plus pentru fiecare gospodina sa se gandeasca la masa festiva, ce bunatati sa mai nascoceasca, salate sa inventeze, fripturi sa impaneze dar in acelasi timp la modul cum va aranja masa, astfel incat familia si musafirii sa fie impresionati si sa-si aminteasca cu drag de aceste momente.
Aperitivele sunt cele care „deschid” o masa festiva sau o petrecere si prin urmare este foarte important sa avem o imaginatie bogata pentru a oferi invitatilor o multitudine de aperitive dar si o diversitate de platouri reci. De cele mai multe ori, aperitivele si salatele pot fi o adevarata provocare. Gospodinele, gazde desavarsite, cauta retete noi, inventeaza preparate sau adauga un plus de noutate unui fel de mancare traditional, oferind astfel, invitatilor, intr-o nota cat mai apetisanta, aranjamente de aperitive calde sau reci si salate pline de originalitate, cu impact asupra celor care inconjoara masa.
Salatele dintre cele mai variate, pleaca si ele de la cele traditionale: salata de icre, salata de vinete, salata de ciuperci cu maioneza, salata Boeuf, salata de ton, salata de andive cu piept de pui, salata de pui cu ciuperci sau pui cu telina, si putem continua pana se mai inventeaza o noua reteta.
Indiferent ce aperitive alegeti pentru inceput nu uitati ca o masa festiva, cum este cea de Craciun trebuie sa fie frumoasa, vesela şi copioasa. Iar ca sa fiti gazde perfecte, venim in intampinarea dvs. cu cateva idei de Aperitive si Salate care s-ar putea sa va tenteze sa le aveti pe masa de Sarbatori.
Comentarii:
Sa;uioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooof ofkhgdfdf
F. bun
Elegante, gustoase,speciale !
Super idei !!!!!!!
Acum in postul Pastelui ne vorbesti de Craciun?