Petitchef

Cosulete umplute cu branza, masline si ciuperci

Antreuri
4 porții
15 min
25 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Toate ingredientele se amesteca. Lingurile de smantana, galbenusul, albusul batut ferm. se incorporeaza si vor lega compozitia.

    Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se aduga la urma si verdeata tocata marunt. Pentru culoare adaugati boia dulce sau iute,
    daca preferati.

    Pe o planseta se intinde foietajul si cu o forma rotunda, de diametrul formelor pe care le aveti, se decupeaza cercuri. Acestea se
    aseaza prin presare in formele mici de tarte. Apoi se repartizeaza compozitia de branza in aceste forme de tarte si se dau la cuptorul foarte incins cca. 30 de minute. Cand se scot din cuptor se lasa cateva minute si apoi se scot din forme.
    Se pot servi si calde si reci. Pofta buna!


Poze

Cosulete umplute cu branza, masline si ciuperci
Cosulete umplute cu branza, masline si ciuperci - poza 2
Cosulete umplute cu branza, masline si ciuperci - poza 3

Întrebări:




Comentarii (36):

marialotta, 29/12/2014

Tarte excelente!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/02/2016

Nu este bine explicata reteta, ai uitat ciupercile ,nu ai pus reteta foietajului, sa presupun ca la-i cumparat gata facut, cascavalul presupun ca la-i pus deasupra, nu ai specificat ce masline ai pus verzi sau negre.

(0) (0) Abuz
28/12/2015

"Toate ingredientele se amesteca", zici. Cum amesteci, de exemplu, foietajul cu celelalte ingrediente?

(0) (0) Abuz
25/10/2014

Arata bine,gustoase

(0) (0) Abuz
24/10/2014

Ciuperci nu are?

(0) (0) Abuz
elena.bica, 18/06/2014

Arata frumos sa vedem cit sant de gustoase

(0) (0) Abuz
17/06/2014

...si ciupercile????? sau scoatem cascavalul?????

(1) (0) Abuz
17/06/2014

Lipsesc ciupercile!

(1) (0) Abuz
adicaloianu, 17/06/2014

Întâi încercaţi preparatul, vedeţi ce iese şi apoi publicaţil!
Nu faceţi lumea să strice bunătate de ingrediente!

(0) (0) Abuz
17/06/2014

Reteta ghicitoare: ghici ciuperca, unde-i??

(1) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează