Toate ingredientele se amesteca. Lingurile de smantana, galbenusul, albusul batut ferm. se incorporeaza si vor lega compozitia.
Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se aduga la urma si verdeata tocata marunt. Pentru culoare adaugati boia dulce sau iute, daca preferati.
Pe o planseta se intinde foietajul si cu o forma rotunda, de diametrul formelor pe care le aveti, se decupeaza cercuri. Acestea se aseaza prin presare in formele mici de tarte. Apoi se repartizeaza compozitia de branza in aceste forme de tarte si se dau la cuptorul foarte incins cca. 30 de minute. Cand se scot din cuptor se lasa cateva minute si apoi se scot din forme. Se pot servi si calde si reci. Pofta buna!
Nu este bine explicata reteta, ai uitat ciupercile ,nu ai pus reteta foietajului, sa presupun ca la-i cumparat gata facut, cascavalul presupun ca la-i pus deasupra, nu ai specificat ce masline ai pus verzi sau negre.
Comentarii (36):
Tarte excelente!
Nu este bine explicata reteta, ai uitat ciupercile ,nu ai pus reteta foietajului, sa presupun ca la-i cumparat gata facut, cascavalul presupun ca la-i pus deasupra, nu ai specificat ce masline ai pus verzi sau negre.
"Toate ingredientele se amesteca", zici. Cum amesteci, de exemplu, foietajul cu celelalte ingrediente?
Arata bine,gustoase
Ciuperci nu are?
Arata frumos sa vedem cit sant de gustoase
...si ciupercile????? sau scoatem cascavalul?????
Lipsesc ciupercile!
Întâi încercaţi preparatul, vedeţi ce iese şi apoi publicaţil!
Nu faceţi lumea să strice bunătate de ingrediente!
Reteta ghicitoare: ghici ciuperca, unde-i??