Cosulete umplute cu branza, masline si ciuperci

Antreuri
Ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Toate ingredientele se amesteca. Lingurile de smantana, galbenusul, albusul batut ferm. se incorporeaza si vor lega compozitia.

    Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se aduga la urma si verdeata tocata marunt. Pentru culoare adaugati boia dulce sau iute,
    daca preferati.

    Pe o planseta se intinde foietajul si cu o forma rotunda, de diametrul formelor pe care le aveti, se decupeaza cercuri. Acestea se
    aseaza prin presare in formele mici de tarte. Apoi se repartizeaza compozitia de branza in aceste forme de tarte si se dau la cuptorul foarte incins cca. 30 de minute. Cand se scot din cuptor se lasa cateva minute si apoi se scot din forme.
    Se pot servi si calde si reci. Pofta buna!

Punctează această reţetă

Sanda54Sanda54

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

marialotta

Tarte excelente!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nu este bine explicata reteta, ai uitat ciupercile ,nu ai pus reteta foietajului, sa presupun ca la-i cumparat gata facut, cascavalul presupun ca la-i pus deasupra, nu ai specificat ce masline ai pus verzi sau negre.

abuz

anonymous

"Toate ingredientele se amesteca", zici. Cum amesteci, de exemplu, foietajul cu celelalte ingrediente?

abuz

anonymous

Arata bine,gustoase

abuz

anonymous

Ciuperci nu are?

abuz

elena.bica

Arata frumos sa vedem cit sant de gustoase

abuz

anonymous

...si ciupercile????? sau scoatem cascavalul?????

abuz

anonymous

Lipsesc ciupercile!

abuz

adicaloianu

Întâi încercaţi preparatul, vedeţi ce iese şi apoi publicaţil!
Nu faceţi lumea să strice bunătate de ingrediente!

abuz

anonymous

Reteta ghicitoare: ghici ciuperca, unde-i??

abuz
  • pagina 1 / 4