Cosulete aperitiv cu branza, masline si ciuperci
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
-
Chec aperitiv cu șuncă, măsline, roșii uscate și skyr
-
Chec aperitiv cu feta si masline
-
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Toate ingredientele se amesteca. Lingurile de smantana, galbenusul, albusul batut ferm. se incorporeaza si vor lega compozitia.
- Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se aduga la urma si verdeata tocata marunt. Pentru culoare adaugati boia dulce sau iute, daca preferati.
- Pe o planseta se intinde foietajul si cu o forma rotunda, de diametrul formelor pe care le aveti, se decupeaza cercuri. Acestea se aseaza prin presare in formele mici de tarte.
- Apoi se repartizeaza compozitia de branza in aceste forme de tarte si se dau la cuptorul foarte incins cca. 30 de minute. Cand se scot din cuptor se lasa cateva minute si apoi se scot din forme.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: