Cartofii fiert in coaja, curatat si stivit foarte bine. adaugat untul putin topit, sare, piper, 3 galbenusuri si 30 g cascaval. Daca amestecul e inca prea tare se mai poate adauga putin lapte, dar putin. Compozitia rezultata bagat-o intr-un sprit ( se poate folosi si o punga groasa, taiata la un colt) si din ea format cercuri mai inalte (duble) in tava de aragaz tapetata cu hartie.
Uns cu galbenus de ou amestecat cu lapte si bagat in cuptorul deja incalzit la 180 grade, pentru 25 minute. In acest timp pregatit umplutura astfel.calit cremwurst-ul si ciupercile tocate si usturoiul in 2 linguri de ulei de masline, pana cand a scazut bine zeama, apoi adaugat sosul cu bucuioc, sare si piper. luat de pe foc si adaugat mararul.
Cand cosuletele au capatat o culoare usor rumena, scos din cuptor si umplut cu amestecul de ciuperci, iar peste ele am presarat cascaval ras. Pentu ca folosit mai putine ciuperci (trebuia sa folosesc 500 g) mi-au ramas cateva cosulete goale. Cum aveam niste batoane din peste in frigider, taiat cateva cubulete si umplut cu ele restul cosuletelor. bagat din nou la cuptor pentru 15 minute.
Cosuletele cu peste au fost bune stropite cu lamaie, iar cele cu ciuperci simple vrut sa incerc unul cu putina smantana deasupra, dar mi-a venit ideea tarziu nu mai erau.