Drob de ciuperci si ciuperci champignon cu lamaie si ciuperci umplute

Drob de Ciuperci si Ciuperci champignon cu Lamaie si Ciuperci Umplute
Altele
6 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Ciuperci champignon cu Lamaie:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Ciupercile se curata si se spala bine , se fierb si se taie in bucatele mici . Se toaca ceapa marunt , si se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ciupercile tocate,se pun ouale si faina.
  • Se amesteca totul bine intr-un castron,se mai sareaza daca este nevoie si se toarna in tava unsa si presarata cu faina,apoi se da la cuptor .
  • Ciupercile se spala bine,se scot piciorusele ,iar palariile se pun cu fata in jos in uleiul putin incins si se rumenesc cateva secunde.
  • Dupa care se intorc ,se stropesc din belsug cu zeama de lamaie.,sare ,pipeL.
  • Se mai tin cateva minute,dupa care se scot cu grija pe o farfurie. Se pune in palarie parmezan ras si patrunjel tocat marunt.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+