Drob de ciuperci si ciuperci champignon cu lamaie si ciuperci umplute
Ingrediente
6
Ciuperci champignon cu Lamaie:
Rețete inrudite
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Ciupercile se curata si se spala bine , se fierb si se taie in bucatele mici . Se toaca ceapa marunt , si se caleste un pic impreuna cu mirodeniile, se amesteca cu ciupercile tocate,se pun ouale si faina.
- Se amesteca totul bine intr-un castron,se mai sareaza daca este nevoie si se toarna in tava unsa si presarata cu faina,apoi se da la cuptor .
- Ciupercile se spala bine,se scot piciorusele ,iar palariile se pun cu fata in jos in uleiul putin incins si se rumenesc cateva secunde.
- Dupa care se intorc ,se stropesc din belsug cu zeama de lamaie.,sare ,pipeL.
- Se mai tin cateva minute,dupa care se scot cu grija pe o farfurie. Se pune in palarie parmezan ras si patrunjel tocat marunt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!