Maruntaiele se pun la fiert in apa cu sare si se spumuiesc de cate ori este cazul. Ceapa si usturoiul verde se pun la calit in ulei impreuna cu ciupercile.
Cand sunt gata, maruntaiele se lasa putin la rece iar ciupercile cu ceapa si usturoiul se scurg de plusul de ulei, apoi se trec prin masina de tocat carne impreuna cu grasimea de porc, Se amesteca toate cu ouale batute si verdeata tocata marunt.
Se potriveste de sare, piper si vegeta daca dorim. Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se pune un strat din compozitia de drob, se aseaza ouale fierte apoi se acopera cu alt strat din compozitie.
Se baga la cuptor, se tine pana se rumeneste apoi se unge cu oul batut dupa care se baga din nou la cuptor pana se rumeneste bine si oul de deasupra.
Comentarii:
Delicios
NUMAI CAND TE UITI LA EL ŞI DEJA MIROASE BINE .
Am sa o incerc si eu
E groaznica reteta!arata si vai de capul ei!nu ma imteleger-ti gresit,dar arata nasul si e groaznica la gust!!!!
Jh
Nu m-am gindit ca ar merge leusteanul..???