Drob de porc

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Maruntaiele se curata si se spala bine, in special rinichii, apoi se pun la fiert intr-un vas mai mare cu apa si sare.Se spumuieste cand este cazul. Ficatul se pune mai tarziu pentru ca se fierbe mult mai repede decat celelalte.
  • Dupa ce au fiert se lasa la racit, dupa care se dau prin masina de tocat carne cu sita mai mare, impreuna cu grasimea de porc, ceapa verde, usturoiul verde si 2-3 felii de paine inmuiate in zeama in care au fiert maruntaiele.
  • Ceapa uscata se taie cubulete si se caleste in ulei, apoi se lasa la racit, dupa care se adauga in compozitia de drob impreuna cu ouale batute bine, sarea, vegeta daca dorim, piperul, verdeata tocata marunt si putina zeama de la fiertura de maruntaie.
  • Se amesteca bine compozitia si se pune in tava de chec tapetata cu hartie de copt.Se pune un strat de drob, se aseaza ouale fierte apoi iar un strat de drob.Se baga la cuptor, iar cand incepe sa se rumeneasca putin il scoatem si il ungem cu oul batut.
  • Se lasa in continuare la cuptor pana se rumeneste bine.Din cantitatile de mai sus au iesit 4 tavi de chec cu drob.Doua facut cu oua fierte in interior si doua simple.
N Nely`s Blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 11

daniel fericitul

Drop cu vegeta...ce fratilor cu voi?

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun si iar bun !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F fain

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super imi place deja am luat notite

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Drobul e fff bun ,dar sal stii cum si sal prepari

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bun,si eu folosesc aceiasi reteta.

abuz

anonymous

4 portii!!! Mai, da ce portii o sa iasa, pentru elefanti, poate!

abuz

anonymous

Foarte buna reteta dar sa o respecti!!!!!

abuz

anonymous

EXCELENT!

abuz

anonymous

Bun

abuz
  • pagina 1 / 11