Petitchef

DROB DE PORC

Felul principal
4 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Maruntaiele se curata si se spala bine, in special rinichii, apoi se pun la fiert intr-un vas mai mare cu apa si sare.Se spumuieste cand este cazul. Ficatul se pune mai tarziu pentru ca se fierbe mult mai repede decat celelalte.
  • Dupa ce au fiert se lasa la racit, dupa care se dau prin masina de tocat carne cu sita mai mare, impreuna cu grasimea de porc, ceapa verde, usturoiul verde si 2-3 felii de paine inmuiate in zeama in care au fiert maruntaiele.
  • Ceapa uscata se taie cubulete si se caleste in ulei, apoi se lasa la racit, dupa care se adauga in compozitia de drob impreuna cu ouale batute bine, sarea, vegeta daca dorim, piperul, verdeata tocata marunt si putina zeama de la fiertura de maruntaie.
  • Se amesteca bine compozitia si se pune in tava de chec tapetata cu hartie de copt.Se pune un strat de drob, se aseaza ouale fierte apoi iar un strat de drob.Se baga la cuptor, iar cand incepe sa se rumeneasca putin il scoatem si il ungem cu oul batut.
  • Se lasa in continuare la cuptor pana se rumeneste bine.Din cantitatile de mai sus au iesit 4 tavi de chec cu drob.Doua facut cu oua fierte in interior si doua simple.


N Nely`s Blog

Poze

DROB DE PORC
DROB DE PORC - poza 2
DROB DE PORC - poza 3

Întrebări:




Comentarii (106):

daniel fericitul, 18/04/2020

Drop cu vegeta...ce fratilor cu voi?

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/04/2015

Bun si iar bun !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/04/2015

F fain

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
23/12/2013

Super imi place deja am luat notite

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/12/2013

Drobul e fff bun ,dar sal stii cum si sal prepari

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
28/04/2021

Super bun,si eu folosesc aceiasi reteta.

(0) (0) Abuz
19/10/2015

4 portii!!! Mai, da ce portii o sa iasa, pentru elefanti, poate!

(0) (0) Abuz
19/04/2014

Foarte buna reteta dar sa o respecti!!!!!

(0) (0) Abuz
19/04/2014

EXCELENT!

(0) (0) Abuz
18/04/2014

Bun

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 11

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Merluciu en papillote
Merluciu en papillote
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Retete de Drob Retete de Drob Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează