Drob din organe de porc

Felul principal
Foarte ușor
1 h 15 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire45 min
  • Spalam bine toate organele,le fierbem si dupa ce s-au racit le dam prin masina de tocat.
    Compozitia rezultata o amestecam cu ceapa si patrunjelul taiat marunt, condimentam cu sare, piper si cimbru.Spargem si adaugam ouale si amestecam bine.
  • Anul asta zis sa mai schimb ceva la clasicul drob, sa-l fac mai altfel.Avand aluat fraged(puteti folosi aluat foetaj) facut, intins o foaie din care taiat fasii late cam cat un deget.
  • Uns o tava de guguluf si pus fasiile de aluat lasand distanta intre ele,iar capetele sa depaseasca marginele tavii. luat jumatate din compozitia de organe, repartizat pe toata suprafata tavii, curatat ouale fierte, taiat pe jumatate si pus peste compozitie.Acoperit totul cu cealalta jumatate din amestecul de organe.
  • Nivelat, apoi capetele de aluat impreunat doua cate doua, creand cate o funda. uns totul cu ou batut si pus la cuptorul incins ,la foc mediu cam 45 de min.
    drobul,inainte de a fi pus la cuptor.

Punctează această reţetă

liana10Liana10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Aaaaaaaaaaaaaa

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

EXCELENTA SI DELICIOASA

abuz

anonymous

F.F.BUN.

abuz

anonymous

O sa fac si eu

abuz

anonymous

Faina

abuz

anonymous

F bun

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz
  • pagina 1 / 2