Se mai poate pune inima, rinichi dar cred ca asa cum facut iese mai fin. Cum spus, spalam maruntaiele, le curatam, le taiem bucati si le fierbem in apa cu sare. Le spumuim cand e nevoie si le lasam sa fiarba bine, aproape o ora.
Le scoatem din apa si le lasam sa se raceasca, apoi le tocam. La aceasta tocatura adaugam 5 oua, 200 g franzela inmuiata in lapte, apoi stoarsa si pasata, ceapa verde ( sau de care avem), foarte fin taiata si usor calita, si multa verdeata legatura de marar si 3 de patrunjel.
Condimentam cu piper, adaugam sare, vreo 3-4 linguri cu ulei si vreo 3 linguri de faina. Punem drobul la copt in forme unse cu ulei. Se poate coace si in tava de chec, si in tava lata.
Nu uitati inainte de da in cuptor, ungeti suprafata drobului cu 1 ou batut, pentru a prinde o crusta frumoasa. Il putem servi cald, dar mai ales rece, ca aperitiv.Se face repede, este gustos si consistent.
Comentarii (26):
Ce este cu pielita
Super fain...o reteta minunata !
Oarte bun
SUPER
Nu se face drob asa;
F bun
Super!!!!
Foarte bun...
Bunnnnnnn
Super bun ce a iesit, felicitari