Drob din ficat (sau maruntaie) de porc

DROB DIN FICAT (sau maruntaie) DE PORC
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se mai poate pune inima, rinichi dar cred ca asa cum facut iese mai fin. Cum spus, spalam maruntaiele, le curatam, le taiem bucati si le fierbem in apa cu sare. Le spumuim cand e nevoie si le lasam sa fiarba bine, aproape o ora.
  • Le scoatem din apa si le lasam sa se raceasca, apoi le tocam. La aceasta tocatura adaugam 5 oua, 200 g franzela inmuiata in lapte, apoi stoarsa si pasata, ceapa verde ( sau de care avem), foarte fin taiata si usor calita, si multa verdeata legatura de marar si 3 de patrunjel.
  • Condimentam cu piper, adaugam sare, vreo 3-4 linguri cu ulei si vreo 3 linguri de faina. Punem drobul la copt in forme unse cu ulei. Se poate coace si in tava de chec, si in tava lata.
  • Nu uitati inainte de da in cuptor, ungeti suprafata drobului cu 1 ou batut, pentru a prinde o crusta frumoasa. Il putem servi cald, dar mai ales rece, ca aperitiv.Se face repede, este gustos si consistent.
DDiana Didona

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
07/04/2014

Ce este cu pielita

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
18/04/2014

Super fain...o reteta minunata !

(0) (0) abuz
18/04/2014

Oarte bun

(0) (0) abuz
17/04/2014

SUPER

(0) (0) abuz
17/04/2014

Nu se face drob asa;

(0) (0) abuz
17/04/2014

F bun

(0) (0) abuz
29/03/2014

Super!!!!

(0) (0) abuz
09/12/2013

Foarte bun...

(0) (0) abuz
28/10/2013

Bunnnnnnn

(0) (0) abuz
13/09/2013

Super bun ce a iesit, felicitari

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3