Intr-o tigaie mare se pune uleiul la incins,se adauga ceapa tocata marunt si se lasa sa se inmoaie cateva secunde,apoi se adauga ciupercile taiate julien,(ciupercile le spalam si le curatam in prealabil).Se condimenteaza dupa gust si le lasam sa se caleasca pana ce zeama de la ciuperci se evapora.Le lasam sa se raceasca,apoi adugam verdeata tocata marunt,oualele si omogenizam compozitia,iar la sfarsit adaugam pesmetul si faina de orez.Tapetam o forma de cozonac cu hartie de copt si turnam compozitia de ciuperci in ea.Bagam tava in cuptorul incins la 190gC si lasam sa se coaca timp de 20-30 de minute.Se serveste fierbine sau rece,dupa preferinta.Poare fi servita ca si garnitura la diferite fripturi.
Daca se adauga in compozitie si felioare de gogosar din otet,taiate juliene,va arata mult mai bine si va fi mai aproape de friptura ca garnitura asa acrisor.
Comentarii:
Foarte bun !!!!!
Ok
SUNTETI TARI,NUMAI DE BINE!
Ok
Super!!!!!
Buuuuuuuuuuun!
Rafinat si delicios,trebuie sa il incerc!
Super
Foarte gustoasa
Daca se adauga in compozitie si felioare de gogosar din otet,taiate juliene,va arata mult mai bine si va fi mai aproape de friptura ca garnitura asa acrisor.