Drob de ciuperci

Altele
Ușor
50 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Intr-o tigaie mare se pune uleiul la incins,se adauga ceapa tocata marunt si se lasa sa se inmoaie cateva secunde,apoi se adauga ciupercile taiate julien,(ciupercile le spalam si le curatam in prealabil).Se condimenteaza dupa gust si le lasam sa se caleasca pana ce zeama de la ciuperci se evapora.Le lasam sa se raceasca,apoi adugam verdeata tocata marunt,oualele si omogenizam compozitia,iar la sfarsit adaugam pesmetul si faina de orez.Tapetam o forma de cozonac cu hartie de copt si turnam compozitia de ciuperci in ea.Bagam tava in cuptorul incins la 190gC si lasam sa se coaca timp de 20-30 de minute.Se serveste fierbine sau rece,dupa preferinta.Poare fi servita ca si garnitura la diferite fripturi.

Punctează această reţetă

silvi0araSilvi0ara

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte bun !!!!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

SUNTETI TARI,NUMAI DE BINE!

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Super!!!!!

abuz

anonymous

Buuuuuuuuuuun!

abuz

anonymous

Rafinat si delicios,trebuie sa il incerc!

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Foarte gustoasa

abuz

anonymous

Daca se adauga in compozitie si felioare de gogosar din otet,taiate juliene,va arata mult mai bine si va fi mai aproape de friptura ca garnitura asa acrisor.

abuz