Petitchef

Cosulete cu piersici si branza ricotta

Am mai avut in congelator un pachet de aluat foietaj si ma tot gandeam ce sa fac cu el,sa fie si bun si deosebit dar si dulce si sa se faca relativ rapid.Pentru ca de dimineata am fost la piata am luat cateva piersici dar si o smantana pentru ca vroiam sa fac o ciorba de salata dar… nu am gasit salata asa ca din smantana am facut frisca. :)

Desert
4 porții
20 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Am folosit:

Preparare

  • Aluatul de foietaj l-am intins pe masa de lucru si l-am impartit in 12 parti aproximativ egale (de forma dreptunghiulara), in tava de briose am pus aluatul formand niste cosulete pe care le-am tapetat cu putin unt pe interior si apoi am pus felii subtiri de piersici (cam 3-4 felii in fiecare cosulet).

    Am pus putin zahar peste piersici si am dat tava la cuptor pana aluatul s-a copt.
  • Intre timp am mai taiat cubulete celelalte piersici… cam 4 buc, am luat o tigaie in care am pus unt si piersicile cubulete, zahar vanilat si putina esenta de vanilie si am pus la foc unde am lasat pana s-au caramelizat piersicile.

    Am scos apoi piersicile si le-am dat deoparte sa se raceasca.
  • Smantana din piata am batut-o cu mixerul pana s-a facut o delicioasa frisca, am adaugat si putin zahar in ea si apoi o lingura de branza ricotta si amestecul astfel format l-am dat la frigider pana cand s-au racit cosuletele.

    Am umplut apoi cosuletele cu dulceata de piersici si crema de branza ricotta cu frisca.A fost tare bun… si cam putin :)

    Pofta mare!


Întrebări:




Comentarii:

12/08/2013

Grozav

(0) (0) Abuz
10/08/2013

Foarte bune cosuletele dar le-am facut cu visine au iesit delicioase

(0) (0) Abuz
09/08/2013

Bun rau

(0) (0) Abuz
maria_m2013
maria_m2013, 09/08/2013

Ffff bunnnnnnnn!

(0) (0) Abuz
09/08/2013

Este o reteta la indemana oricui si nu este scumpa

(0) (0) Abuz
09/08/2013

F.bun

(0) (0) Abuz
DIANA30
DIANA30, 09/08/2013

Bun si asa ceva , Dana ! Sa mai faci si sa trimiti si mie o tava :d

(0) (1) Abuz
danaszocs
Răspuns danaszocs:

Am apasat din gresala pe manuta in jos....:))) de oboseala,ti-as trimite draga dar nu pe caldurile astea ca cine stie ce ajunge pana la tine.puuuppp!!


Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Naan cu branza, lipii indiene cu branza
Naan cu branza, lipii indiene cu branza
4 porții
48 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Ceai rece cu piersici
Ceai rece cu piersici
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta rustica cu piersici
Tarta rustica cu piersici
6 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu rucola, piersici prăjite si burrata
Tartine cu rucola, piersici prăjite si burrata
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează