Tarta cu branza aromata cu vanilie si piersici
Ingrediente
7
Aluat:
Umplutura:
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Incinge cuptorul la 180C. Unge cu grasime o tava rotunda de 23 cm diametru.Pentru aluat, amesteca ingredientele uscate intr-un vas.Adauga untul si amesteca pana cand obti un aluat sfaramicios.
- Adauga oul si amesteca pana cand obti un aluat omogen.Da aluatul la rece 10 minute.Pentru umplutura amesteca toate ingredientele fara piersici.Scoate alautul de la rece si intinde-l pe o suprafata pudrata cu faina pana ajungi la grosimea de aprox. 5mm.
- Pune aluatul in tava pregatita radicand aluat si pe margini .Toarna umplutura peste aluat, niveleaza apoi aseaza piersicile peste umplutura.
- Da tarta la copt 30-35 minute pana cand aluatul s-a rumenit iar branza s-a intarit putin.Lasa tarta sa se raceasca complet apoi da-o la rece pana in momentul servirii.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
EXTRAORDINARA RETETA
Punctează această reţetă