Tarta cu mangold si branza rasa

votează acum
Antreuri
Foarte ușor
55 min

Sfecla elvetiana nu stii niciodata cu adevarat cum sa o gatesti ... Pentru asta avem o solutie: tarta cu mangold! O tarta savuroasa, foarte simpla, care va permite intregii familii sa guste din aceasta leguma!

Ingrediente

6

Materiale

  • tava rotunda pentru cuptor
  • tigaie

Preparare

Preparare10 min
Gătire45 min
  • Tarta cu mangold si branza rasa - Preparare etapa 1Curatati si tocaticeapa. Dati deoparte.
    Separati frunzele de mangold de cozi, Decuparti partea verde dupa nervurile albe ale mangoldului. Clatiti frunzele si tocati-le.
  • Tarta cu mangold si branza rasa - Preparare etapa 2Caliti ceapa cu ulei de masline intr-o tigaie.
  • Tarta cu mangold si branza rasa - Preparare etapa 3Dupa ce s-a inmuiat, adaugati frunzele de mangold tocate.
    Puneti sare, piper si gatiti 10-15 minute.
  • Tarta cu mangold si branza rasa - Preparare etapa 4Intre timp, bateti oul ca [ pentru omleta si amestecati-l cu smantana. Se adauga branza rasa, sare, piper si se amesteca.
    Adaugati acest amestec lpeste mangold si ceapa gatita, apoi amestecati.
  • Tarta cu mangold si branza rasa - Preparare etapa 5Puneti aluatul pentru tarte intr-o tava potrivita pentru copt si intepati baza acestuia cu o furculita..
    Adaugati amestecul de mangold, ceapa, ou, branza si smantana,
  • Tarta cu mangold si branza rasa - Preparare etapa 6Coaceti 30 - 35 minute la 180°C.
  • Tarta cu mangold si branza rasa - Preparare etapa 7Serviti imediat cu o salata mixta!
    Bon appétit :-)

Punctează această reţetă

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: