Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus, se infasoara in folie si se lasa la frigider 30 minute. Apoi intindem o foaie subtire si o punem in forma de tarta de 26 cm. Se pune peste foaie o hartie de copt cu boabe de fasole pt. ingreunat si se coace blatul cca 10 minute.Lasam focul mic in cuptor si pregatim crema
Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus, se infasoara in folie si se lasa la frigider 30 minute. Apoi intindem o foaie subtire si o punem in forma de tarta de 26 cm. Se pune peste foaie o hartie de copt cu boabe de fasole pt. ingreunat si se coace blatul cca 10 minute.Lasam focul mic in cuptor si pregatim crema
Fructele se paseaza, se strecoara si se repartizeaza cu lingura peste branza. Se marmoreaza cu un betisor (de la frigarui) sau coada unei linguri, trecand usor printre straturi.Se coace cca 40 minute. Se orneaza cu fructe oprite dinainte sau zahar pudra.O felie aromata pentru voi!reteta este din rev.
Comentarii:
Nu arata bine