Biscuitii se zdrobesc fie cu un blender,fie ii puneti intr-o punga si ii bateti cu ciocanult de carne se topestc cei 125 g de margarina.
Biscuitii zdrobiti se amesteca cu margarina topita apoi se tapeteaza o forma cu pereti detasabili cu amestecul de biscuiti.Eu am tapetat peretele lateral inegal pe inaltime,pentru ca imi place aspectul rustic care rezulta la final.Apoi se da la cuptor (170-180*) pentru 10 minute,dupa care se scoate si se lasa sa se raceasca.
Intretimp se mixeaza bine branza,mascarpone,smantana,zaharul si ouale ciocolata se topeste la foc mic si se amesteca cu cei 75 g de margarina ramasa.Apoi se lasa sa se raceasca,pana nu mai este fierbinte.
Se adauga ciocolata,extracul de vanilie,lichiorul de portocale si coaja rasa de portocale si in amestecul de branza si oua.
Se toarna in forma,peste blatul de biscuiti racit si se da la cuptorul preincalzit la 170* C pentru aproximativ 40 de minute.
Cand e gata ,crema crapa ca in poza de mai sus.
Lasam la racit vreo 30 de minute,apoi detasam peretele lateral al formei.