Briose cu ton, rosii si feta
Pentru un aperitiv usor si original, incercati briosele noastre cu ton, rosie si feta! Puteti sa le luati la picnic sau sa le insotiti cu o salata mixta pentru o cina simpla.Urmati explicatiile noastre scrise, fotografiile si videoclipul.
Ingrediente
6
Materiale
- tava de briose
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
Se spala si se taie rosia in bucati mici. Faramitati tonul si taiati feta in bucati mici.
Intr-un bol, adaugati ouale, faina, praful de copt, uleiul de masline si piperul.
Adaugati rosia, tonul si feta si amestecati bine. Turnati amestecul intr-o tava de briose unsa cu unt.
Coaceti 20 min la 180°C.
Gata!
Observații
Puteti coace totul intr-o tava (daca nu aveti una de briose). Ar trebui sa se coaca 30 - 40 minute la 180° C.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
chiriloiups@yahoo.com,
03/04/2023
Cum am mai spus, va implor sa nu mai prescurtati "gram" in toate chipurile inventate (gr, sau grm.), ci numai "g" (fara punct, fara alte litere), adica prescurtarea comuna internationala etalon. Se invata in clasele I-IV. Apreciez daca veti tine cont!
S
Maria,
06/08/2021
As dori sa fac această rețetă pentru zile din post in care e dezlegare la peste.Feta o pot înlocui cu tofu,dar cu ce as putea înlocui ouăle?