Home
Rețete
Desert
Brownie cu ciocolată și zmeură, răsfăț pur!
Brownie cu ciocolată și zmeură, răsfăț pur!
După versiunea cu cireșe, pe care toată lumea a îndrăgit-o, am încercat varianta de brownie cu ciocolată și zmeură pentru un răsfăț pur. Imaginați-vă, bucăți de zmeură acidulată care se amestecă cu dulceața ciocolatei, într-o brownie atât de moale...
Și dacă doriți, puteți să adaugați fructe uscate (nuci, alune, nuci pecan) pentru a da o notă crocantă :-)
Ingrediente
9
circle 10 cm
circle 12 cm
circle 16 cm
circle 14 cm
circle 18 cm
circle 20 cm
circle 21 cm
circle 22 cm
circle 23 cm
circle 24 cm
circle 26 cm
circle 28 cm
square 24 cm
square 22 cm
square 20 cm
square 18 cm
square 16 cm
square 12 cm
square 14 cm
square 10 cm
bread 28 cm
bread 26 cm
bread 24 cm
bread 22 cm
bread 20 cm
bread 18 cm
bread 16 cm
rectangle 30x20 cm
rectangle 23x15 cm
heart 16 cm
heart 18 cm
heart 20 cm
heart 22 cm
Materiale
1tavă pătrată 20x20 cm
tel
Preparare
Preîncălziți cuptorul la 180°C. Topiți untul și amestecați-l cu zahărul alb și zahărul brun.
Adăugați pudra de cacao și ouăle și amestecați. Apoi adaugați faina și amestecați bine.
La sfârșit, adaugați fulgii de ciocolata și zmeura și amestecați bine aluatul.
Transferați amestecul într-o formă unsă.
Coaceți la 180°C timp de 25 de minute. Verificați și gata.
Așteptați aproximativ 1 oră ca să puteți tăia în felii.
Observații: Poate fi înlocuită zmeura? Puteți înlocui zmeura cu alte fructe de pădure proaspete sau congelate. Cu ce pot înlocui pudra de cacao neîndulcită în brownie? Puteți înlocui pudra de cacao neîndulcita cu ciocolata neagră pentru copt. Puteți înlocui untul? Da, puteți înlocui untul cu margarină. Cum se păstrează acest brownie? Îl puteți păstra la rece timp de 5 zile într-un recipient ermetic. Putem congela brownie? Da, puteți îngheța acest brownie. Nu uitați să tăiați în bucăți astfel încât să vă puteți servi puțin câte puțin dacă doriți!
Echipamente de gătit
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete