Brownie cu ciocolată și zmeură, răsfăț pur!

Desert
Foarte ușor
1 h 35 m

După versiunea cu cireșe, pe care toată lumea a îndrăgit-o, am încercat varianta de brownie cu ciocolată și zmeură pentru un răsfăț pur. Imaginați-vă, bucăți de zmeură acidulată care se amestecă cu dulceața ciocolatei, într-o brownie atât de moale... Și dacă doriți, puteți să adaugați fructe uscate (nuci, alune, nuci pecan) pentru a da o notă crocantă :-)

Ingrediente

9

Materiale

  • 1tavă pătrată 20x20 cm
  • tel

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare1 oră
Gătire25 min
  • Brownie cu ciocolată și zmeură, răsfăț pur! - Preparare etapa 1Preîncălziți cuptorul la 180°C.
    Topiți untul și amestecați-l cu zahărul alb și zahărul brun.
  • Brownie cu ciocolată și zmeură, răsfăț pur! - Preparare etapa 2Adăugați pudra de cacao și ouăle și amestecați. Apoi adaugați faina și amestecați bine.
  • Brownie cu ciocolată și zmeură, răsfăț pur! - Preparare etapa 3La sfârșit, adaugați fulgii de ciocolata și zmeura și amestecați bine aluatul.
  • Brownie cu ciocolată și zmeură, răsfăț pur! - Preparare etapa 4Transferați amestecul într-o formă unsă.
  • Brownie cu ciocolată și zmeură, răsfăț pur! - Preparare etapa 5Coaceți la 180°C timp de 25 de minute. Verificați și gata.
  • Brownie cu ciocolată și zmeură, răsfăț pur! - Preparare etapa 6Așteptați aproximativ 1 oră ca să puteți tăia în felii.

Punctează această reţetă

Observații

Poate fi înlocuită zmeura?
Puteți înlocui zmeura cu alte fructe de pădure proaspete sau congelate.

Cu ce ​​pot înlocui pudra de cacao neîndulcită în brownie?
Puteți înlocui pudra de cacao neîndulcita cu ciocolata neagră pentru copt.

Puteți înlocui untul?
Da, puteți înlocui untul cu margarină.

Cum se păstrează acest brownie?
Îl puteți păstra la rece timp de 5 zile într-un recipient ermetic.

Putem congela brownie?
Da, puteți îngheța acest brownie. Nu uitați să tăiați în bucăți astfel încât să vă puteți servi puțin câte puțin dacă doriți!

Echipamente de gătit

cuptor
microunde
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: