Petitchef

Tarta cu branza si afine

Altele
8 porții
40 min
3 ore
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Daca la salamul de biscuiti va sfatuiam sa folositi biscuiti tari, de data aceasta va trebui sa cautati biscuiti mai fini, moi si cat mai sfaramiciosi. Eu am gasit biscuitii perfecti pentru aceasta reteta in persoana unor biscuiti no name, vandute la vrac, din ovaz si cu fulgi de ciocolata.

    Am pus biscuitii intr-o punga de plastic si i-am pisat cu ajutorul sucitorului de lemn.

    Peste biscuiti am turnat untul topit si am amestecat foarte bine. Am tapetat cu hartie de copt o forma de tort cu peretii detasabili, si ajutandu-ma de linguri, spatule, degete si maini am presat cat mai bine biscuitii cu unt pentru a forma un blat.

    Am dat tava la congelator pentru 20 de minute, timp in care am preparat crema de branza. Am batut o frisca teapana din smantana dulce la care am adaugat zaharul vanilat si intaritorul de frisca. La frisca am adaugat branza, zaharul pudra, esenta de vanilie si am amestecat foarte bine. Am intins uniform crema de branza peste blatul din biscuiti, si deasupra am presarat afinele - din belsug, sa nu se vada petec de crema.

    In cele din urma am preparat gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj si am turnat-o peste tarta cu ajutorul unei linguri. Tarta se da la rece pentru cel putin 3 ore.


Poze

Tarta cu branza si afine
Tarta cu branza si afine - poza 2

Întrebări:




Comentarii (21):

13/11/2013

Foarte buna!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Veveriza1975, 20/08/2013

Cred ca va iesi f.buna....

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/07/2013

Arata fabulos

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
g_th_s2018, 22/01/2019

O reteta foarte buna o voi incerca

(0) (0) Abuz
21/07/2015

Ma bucur de aceste rettete minunate, care ne da posibilitatea de a folosi aceste fructe minunate, cat mai variat. INA

(0) (0) Abuz
antoneta_m2013
antoneta_m2013, 18/09/2014

Foarte buna

(0) (0) Abuz
03/08/2014

E super buna!!

(0) (0) Abuz
07/11/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
10/09/2013

O bunatate!

(0) (0) Abuz
28/08/2013

Cred ca este dementiala

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Tarta cu afine din pirinei
Tarta cu afine din pirinei
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tartă brăduț pentru crăciun
Tartă brăduț pentru crăciun
20 porții
1 h 57 m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tarta cu banane si ciocolata
Tarta cu banane si ciocolata
10 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează