Petitchef

Tarta cu branza de vaci si marar

Aperitiv
4 porții
50 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Apa se incalzeste usor, se adauga putin zahar si drojdia, si se lasa pentru cateva minute ca drojdia sa intre in actiune( sa faca spume :) ).
    Faina se siteaza intr-un vas, se adauga untul topit, restul de zahar, sarea , oul si drojdia.
  • Se realizeaza o coca , care se acopera si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.
  • Cand coca ne-a crescut, e momentul sa se intinda o forma rotunda, groasa de vreo 4-5 mm. S-ar putea sa va mai ramana putina coca; nu e nici o risipa, o puteti pune la frigider sau congelator si o folositi cand aveti nevoie de ea.
  • Se tapeteaza o tava de tarta cu unt si faina, in care se aseaza aluatul.
    Se inteapa cu furculita, pentru a se evita ca aluatul sa se umfle in timpul coacerii.
  • Se pune in cuptor, la foc mic, pentru vreo 20 minute, pana cand este copt.Intre timp se realizeaza umplutura tartei.
  • Ingredientele se pun intr-un vas si se amesteca , pana cand devine spumoasa. Daca considerati ca e prea groasa, se pot pune vreo 2 linguri de apa, pentru a deveni mai aerisita. Eu a trebuit sa folosesc.
  • Umplutura astfel obtinuta se toarna in forma de tarta abia coapta si se pune la cuptorul preincalzit pentru inca vreo 30 minute,insa la foc mic, pana cand se incheaga compozitia de branza.


Poze

Tarta cu branza de vaci si marar
Tarta cu branza de vaci si marar - poza 2
Tarta cu branza de vaci si marar - poza 3
Tarta cu branza de vaci si marar - poza 4
Tarta cu branza de vaci si marar - poza 5
Tarta cu branza de vaci si marar - poza 6
Tarta cu branza de vaci si marar - poza 7
Tarta cu branza de vaci si marar - poza 8
Tarta cu branza de vaci si marar - poza 9
Tarta cu branza de vaci si marar - poza 10

Întrebări:




Comentarii:

28/01/2013

Je suis content!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
Tarta cu pere si migdale sau tarta bourdaloue
10 porții
55 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tartă cu daims în stil ikea
Tartă cu daims în stil ikea
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta aromata cu prune
Tarta aromata cu prune
10 porții
2 h 40 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta cu vanilie si caramel
Tarta cu vanilie si caramel
10 porții
3 h 40 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează