Cosulete de parmezan umplute cu salata boeuf

Cosulete de parmezan umplute cu salata boeuf

Cosuletele de parmezan, le putem umple cu ce vrem noi, pilaf de orez, salata...
Incalzim bine tigaia de prajit, taiem o forma rotunda de hirtie de copt, pe care punem parmezan ras si-l lasam la foc potrivit sa se topeasca, atentie sa nu se coloreze prea tare.

Luam hirtia cu parmezan si o rasturnam pe fundul unui pahar/castronel, stringem incetisor ca parmezanul sa ia forma paharului...

dupa care desprindem hirtia usurel, avind grija sa nu se rupa cosuletul

lasam sa se raceasca bine, iar dupa aia incercam sa desprindem cosuletul de pahar, cu maaaareee grija ca parmezanul s-a lipit bine de pahar, dar avind grasime incercam "sa-l dezsurubam", adica il invirtim ca pe un surub ca altfel se rupe

Asa arata domnul cosulet scos de pe fundul paharului, iar acum urmeaza partea cea mai usoara... il umplem cu ce vrem, il decoram... aici fiecare cu imaginatia lui putem, iar dupa aia il papam, un aperitiv foarte delicios... Eu le-am umplut cu salata boeuf

Pofta mare !


P Preparam si mincam

Comentarii

Punctează această reţetă:

28/11/2013

Ffffffffff bune

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
19/01/2014

Ok

(0) (0) abuz
15/04/2013

Absolut delicios si frumos ca prezentare!

(0) (0) abuz
09/12/2012

Super aspect

(0) (0) abuz