Petitchef

Cosulete de parmezan umplute cu salata boeuf

Cosulete de parmezan umplute cu salata boeuf

Cosuletele de parmezan, le putem umple cu ce vrem noi, pilaf de orez, salata...
Incalzim bine tigaia de prajit, taiem o forma rotunda de hirtie de copt, pe care punem parmezan ras si-l lasam la foc potrivit sa se topeasca, atentie sa nu se coloreze prea tare.

Luam hirtia cu parmezan si o rasturnam pe fundul unui pahar/castronel, stringem incetisor ca parmezanul sa ia forma paharului...

dupa care desprindem hirtia usurel, avind grija sa nu se rupa cosuletul

lasam sa se raceasca bine, iar dupa aia incercam sa desprindem cosuletul de pahar, cu maaaareee grija ca parmezanul s-a lipit bine de pahar, dar avind grasime incercam "sa-l dezsurubam", adica il invirtim ca pe un surub ca altfel se rupe

Asa arata domnul cosulet scos de pe fundul paharului, iar acum urmeaza partea cea mai usoara... il umplem cu ce vrem, il decoram... aici fiecare cu imaginatia lui putem, iar dupa aia il papam, un aperitiv foarte delicios... Eu le-am umplut cu salata boeuf

Pofta mare !








Comentarii:

28/11/2013

Ffffffffff bune

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
19/01/2014

Ok

(0) (0) Abuz
15/04/2013

Absolut delicios si frumos ca prezentare!

(0) (0) Abuz
09/12/2012

Super aspect

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gnocchi crocanti cu parmezan la airfryer
Gnocchi crocanti cu parmezan la airfryer
2 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc
Tortellini cu parmezan, prosciutto crudo si busuioc
2 porții
2 h 5 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Risotto cu sparanghel verde și parmezan
Risotto cu sparanghel verde și parmezan
4 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chipsuri de parmezan cu plante aromatice si condimente
Chipsuri de parmezan cu plante aromatice si condimente
8 porții
12 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Moelleux cu masline si parmezan
Moelleux cu masline si parmezan
4 porții
30 min
Ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează