Contrar aparentelor se fac foarte usor , sunt delicioase si se pot umple aproape cu orice.Eu le fac destul de des. Le-am umplt si cu salata boeuf, salata de vinete, rosii cubulete si telemea condimentata, salata de icre, ma rog cam tot ce se poate combina cu gustul specific de parmezan.
Am facut aceste cosulete si le -am umplut cu pireu de spanac asezonat cu nucusoara si un ou de prepelita ( facut ochi ) deasupra.. A fost o cina delicioasa completeta si cu un pahar de vin ..
Comentarii:
Contrar aparentelor se fac foarte usor , sunt delicioase si se pot umple aproape cu orice.Eu le fac destul de des. Le-am umplt si cu salata boeuf, salata de vinete, rosii cubulete si telemea condimentata, salata de icre, ma rog cam tot ce se poate combina cu gustul specific de parmezan.
Am facut aceste cosulete si le -am umplut cu pireu de spanac asezonat cu nucusoara si un ou de prepelita ( facut ochi ) deasupra.. A fost o cina delicioasa completeta si cu un pahar de vin ..
Super!!!
Interesant!!!
Se mananca asa, goale?
Nu ne-ai spus cum si cu ce le-ai umplut, sau nu face parte din reteta?
SUPER, TOCMAI AM NOTAT O
Gustoase si usor de facut