Floricele cu somon afumat

Aperitiv
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Incalzim intii cuptorul la 200 de grade iar intre timp, intindem foaia de aluat si decupam floricelele, le asezam pe hirtie de copt, ungem cu putin ou zbatut si asezam alta floricica deasupra si ungem putin din nou, cu atentie sa nu ajunga oul pe marginea aluatului, altfel nu se desface aluatul frumos , dam la cuptor pina vedem ca s-a rumenit cit vrem noi.
  • Cind floricele s-au racit le ornam cu feliute de somon pe care le invelim intr-o feliuta de lamiie , punem o bobita de rodie si-o scobitoare, stropim foarte putin cu zeama de lamiie, doar somonul nu si aluatul si servim, inclusiv lamiia.

Punctează această reţetă

DDanelutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Nu am gasit "floricele" in aluatul frantuzesc, stiam ca floricelele se fac din boabe de porumb special pentru floricele, nu in aluat.

abuz

G34D2S

Imi place

abuz

anonymous

Deosebita

abuz