Floricele cu somon afumat
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Incalzim intii cuptorul la 200 de grade iar intre timp, intindem foaia de aluat si decupam floricelele, le asezam pe hirtie de copt, ungem cu putin ou zbatut si asezam alta floricica deasupra si ungem putin din nou, cu atentie sa nu ajunga oul pe marginea aluatului, altfel nu se desface aluatul frumos , dam la cuptor pina vedem ca s-a rumenit cit vrem noi.
- Cind floricele s-au racit le ornam cu feliute de somon pe care le invelim intr-o feliuta de lamiie , punem o bobita de rodie si-o scobitoare, stropim foarte putin cu zeama de lamiie, doar somonul nu si aluatul si servim, inclusiv lamiia.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Nu am gasit "floricele" in aluatul frantuzesc, stiam ca floricelele se fac din boabe de porumb special pentru floricele, nu in aluat.
G
G34D2S
Imi place
anonymous
Deosebita
Punctează această reţetă