Rulada de somon afumat
Inca o idee de aperitiv sarbatoresc : simpla, gustoasa si de efect.
Ingrediente
Preparare
- Somonul se intinde pe folie de aluminiu, pe cat posibil intr-un dreptunghi.Se intinde crema de branza.
- Se ruleaza, ajutandu-ne de folie.Ruloul obtinut se da la rece pt a-i permite cremei sa se intareasca sau daca e mare graba si vrem felii taiate perfect putem pune ruloul la congelator pt 20 de minute, apoi il putem taia felii de 2 cm grosime.
Nutriție
- Carbo: 3.1g
- Grăsimi: 20.6g
- Grăsimi sat.: 7.4g
- Proteine: 14.4g
- Fibre: 1.4g
- Zahăr: 1.9g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 9
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
g_th_s2018
Forte bun
anonymous
Prepar uneori, dar mai inlocuiesc tipul de branza cu President cremoasa, uneori pun patrunjel, alteori marar. Iese f. bine in toate cazurile!
anonymous
1.incompleta reteta , presupunem ca busuiocul in dal prin blender impreuna cu semintele de pin si amestecam cu branza.
2. aia nu e folie de aluminu ... reteta tradusa dar foarte prost ( nici macar nu stie cum arata o folie de aluminiu de gatit nu mai are rost sa comentam)
3. din poze branza se intinde fara busuioc si seminte asta daca in reteta care a tradus-o nu cumva mai era o poza in care se puneau frunzele intregi de busuioc si semintele si in cazul asta nu mai trecem prin blender... deci alegem punctul 1 sau 3 :)))
4. totusi ideea e buna chiar daca nu ii apartine incerc sambata
anonymous
F f buna
anonymous
Reteta e cam incomplet descrisa. s-au cam uitat detaliile privind unele ingrediente. presupunem si incercam.
anonymous
Exk
anonymous
De incercat,
anonymous
Ce s-a mai pus in crema de branza in afara de ingredientele mentionate in reteta?Folia nu este din aluminiu, cea de aluminiu se rupe f usor.
nimeni
O reteta interesanta.
anonymous
Foarte buna idea. o gustare foarte buna de vara, si nu numai. eu as pune fiecare felie pe una de castravete pt ca ar fi mai usor de luat de pe platou. si cu cateva rosii chery alaturi, gustarea e gata.
Punctează această reţetă