Incalzim putin ulei intr-o tigaie de prajit, iar cind aceasta s-a infierbintat, cu ajutorul unui servetel intindem uniform uleiul pe toata suprafata tigaii si totodata, vom sterge uleiul in exces, apoi varsam compozitia in tigaie si lasam sa se friga omleta, la foc mic, circa 2-3 minute pe fiecare parte.
Rasturnam omleta pe un platou, lasam foarte putin sa se raceasca, intindem deasupra maioneza aranjam deasupra ei, feliutele de somon afumat puteti pune mai mult, mie atita imi ramasese dintr-un pachet si n-vrut sa mai desfac altul.
Incepem sa rulam incet omleta, pina vom obtine o mica rulada invelim rulada intr-o foaie de aluminiu si o dam la frigider pentru cel putin o ora.
Cind dorim sa servim, eliminam aluminiul, taiem omleta feliute de circa 2-3 cm grosime, asezam feliile pe un platou si decoram cu frunzulite de marar. Al meu era congelat, deci nu a putut sa pun mustati la omleta.