O rulada aparte! Particularitatea sa? Contine 8 oua (da, cititi bine) si niciun pic de faina! Ouale ajuta la obtinerea unei texturi moale si care aproape ca ne face sa credem ca este insiropata ;-)
Bateti ouale cu zaharul. Adaugati coaja de 1 portocala si sucul de la ambele portocale.
Apoi se adauga untul topit, amidonul de porumb si praful de copt. Bateti bine.
Ungeti o tava de copt cu unt si puneti o foaie de hartie copt pe fund. Turnati amestecul in tava peste hartia de copt. Acest amestec este foarte lichid, dar se va găti bine, nu va faceti griji!
Coaceti 15 minutes la 180°C.
Scoateti-o din cuptor si rasturnati-o pe un prosop ud. Scoateti hartia de copt si pudrati cu zahar pudra pe toata suprafata.
Puneti un prosop ud si deasupra si intoarceti. Apoi rotiti pentru a-i forma unei rulade. Lasati sa se raceasca.
Incercati! Reteta originala nu e cu umplutura, dar nu va impiedica nimeni sa adaptati reteta dupa gusturile dvs. Alegeti un gem care sa mearga cu gustul de portocale :)
Am gatit-o. Este excelenta. S-a mancat imediat, (adica jumatate din ea, jumatate a ramas pentru a doua zi, desi ne-am abtinut cu greu sa nu o dam gata din prima).
Comentarii:
Foarte bună!! Plus ca se face si foarte usor .
Am gatit-o. Este excelenta. S-a mancat imediat, (adica jumatate din ea, jumatate a ramas pentru a doua zi, desi ne-am abtinut cu greu sa nu o dam gata din prima).
Arata foarte bine, am crezut initial ca avea gem in interior
0 reteta exceptionala ca toate cele trimise la pete chef
ARATA FOARTE BINE!
Minunata reteta,mai ales ca nu e cu faina.Rste buna pentru cei care nu au voie la gluten