Castraveți umpluți cu orez, somon afumat, avocado și mentă
Castraveți umpluți cu orez, somon afumat, avocado și mentă
Proaspete, fără gătit, parfumate, aceste bărcuțe din castraveți vor fi perfecte pentru aperitiv! Faceți această rețetă ușoară și ornați-vă castraveții după cum doriți. Apoi tăiați bucăți pentru aperitiv sau antreu ;-)
Gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe pachet. Lăsați să se răcească sau clătiți sub apă rece și scurgeți.
Tăiați castravetele în jumătate, pe lungime. Răzuiți pulpa și tăiați-o în bucăți mici. Umpleți interiorul cu orez fiert, pulpă de castraveți, avocado tăiat cubulețe și cubulețe de somon/păstrăv afumat.
Presărați ceapă prăjită, semințe de susan și mentă proaspătă tocată. Gata!