Castraveți umpluți cu orez, somon afumat, avocado și mentă
Proaspete, fără gătit, parfumate, aceste bărcuțe din castraveți vor fi perfecte pentru aperitiv! Faceți această rețetă ușoară și ornați-vă castraveții după cum doriți. Apoi tăiați bucăți pentru aperitiv sau antreu ;-)
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Gătiți orezul conform instrucțiunilor de pe pachet. Lăsați să se răcească sau clătiți sub apă rece și scurgeți.
- Tăiați castravetele în jumătate, pe lungime. Răzuiți pulpa și tăiați-o în bucăți mici. Umpleți interiorul cu orez fiert, pulpă de castraveți, avocado tăiat cubulețe și cubulețe de somon/păstrăv afumat.
- Presărați ceapă prăjită, semințe de susan și mentă proaspătă tocată. Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!