Ardei umpluti cu somon afumat

Altele
2 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Dupa ce am copt si curatat ardeii, ii despartim in doua. Tamponam ardeii cu hirtie absorbanta, apoi fiecare jumatate de ardei o ungem cu brinza philadephia.
  • Asezam deasupra o felie de somon, o stropim putin cu suc de lamiie, un strat de brinza, patrunjel tocat marunt si un pic de piper macinat.
  • Rulam ardeiul si-l prindem cu o scobitoare.
  • Stropim din nou cu putina lamiie si un praf de sare, le asezam intr-o farfurie si le dam la frigider. Le servim ca aperitiv.
DDanelutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

31/07/2015

Waaaw!!!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
21/09/2019

EXCELENT!!!!

(0) (0) abuz
25/08/2015

Wow ........ Super!!!

(0) (0) abuz
05/08/2015

Buna rau

(0) (0) abuz
01/08/2015

Arata bine !

(0) (0) abuz
01/08/2015

Excelenta idxee

(0) (0) abuz
31/07/2015

Cred ca e f. buna

(0) (0) abuz
31/07/2015

Chiar poti umple ardeii cu orice?

(0) (1) abuz
31/07/2015

Exexcellent

(0) (0) abuz