Ardei umpluti de post

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

verdeata:

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se toaca ceapa, se caleste în ulei încins, se stinge cu putina apa. Se adauga orez, usturoi, piper, sare, zahar, 0,5 kg rosii, se lasa la fiert la foc mic, pana se umfla orezul.
  • Se pregatesc ardeii de umplut se scot cotoarele, se spala de seminte.Se umplu ardeii cu umplutura de orez, se astupa cu felii de rosii.
  • Se unge o cratita cu ulei(sau o tava inalta), se aseaza ardeii cu gura în sus, se pune putina apa, se dau la cuptor timp de 20 de minute.Se presara verdeata tocata deasupra.
VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Rodica, 14/07/2017

Azi o incerc cred ca iese super buna

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/04/2016

Noi punem si carne ca asa sunt ardeii si mai gustosi.

(0) (1) abuz
16/01/2014

Foarte faina reteta si foarte ieftina !

(0) (0) abuz
11/04/2013

WooooHoooooo

(0) (0) abuz