Ardei umpluti cu vinete

Felul principal
8 porții
Foarte ușor
2 h 30 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire2 ore
  • Preparare: mai intai pregatim ardeii. Ii taiem pe lungime, le scoatem cotoarele, semintele si ii lasam deoparte pana pregatim compozitia cu care ii umplem.
  • Tocam ceapa marunt.Vinetele le decojim "pijama", ca in imagine.Si le taiem cubulete potrivite.
  • Pregatim umplutura: in 3 linguri ulei de masline inabusim ceapa, cand devine transparenta adaugam vinetele cubulete.
  • Acoperim cratita cu un capac si lasam asa la foc mic pana se inabuse si vinetele si devin moi. Luam capacul, si lasam sa se evapore tot lichidul pe care l-a lasat vinetele.
  • Cand sunt facute vinetele, luam vasul de pe foc. Adaugam sare, piper, un ou, 2 felii de paine inmuiate in apa si bine scurse si patrunjel tocat.
  • Cu aceasta compozitie umplem ardeii.Ii asezam in vas si pe fiecare ardei adaugam cateo felie de rosie. Dam la cuptor pana se inmoaie ardeii.
IIsabela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

popeye, 02/02/2018

Dam la cuptor... La cate grade? Cat timp? Tapetam cu ceva tava? Ce Dumnezeu tot dati retete incomplete??

(0) (0) abuz
04/10/2015

Ceapa nu devine niciodata transparenta, ci translucida! Cred ca sesizezi diferenta.

(0) (0) abuz
18/08/2013

Tare

(0) (0) abuz
23/07/2013

As pune si dovlecel alaturi de vinete

(0) (0) abuz
03/07/2013

Super

(0) (0) abuz