Ardei umpluti cu peste

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Cartofi umpluti cu somon


Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Orezul se curata de impuritati,se spala si se fierbe pe jumatate in apa rece cu cateva picaturi de ulei.Dupa ce a fiert se scurge bine. Ceapa si ardeiul se curata,se spala si se toaca marunt.
  • Intr-o tigaie se cu ulei incins se caleste ceapa,se adauga orezul,morcovul ras,ardeiul .Cand s-au calit si s-a legat compozitia se stinge focul si se lasa la racit.
  • Pestele spalat ,zvantat se toaca marunt sau se da prin masina de tocat carne si se amesteca cu compozitia de mai sus,cu patrunjelul,mararul tocate foarte marunt si se potriveste de sare,piper,cimbru.
  • Cu aceasta compozitie se umplu ardeii curatati de cotoare,seminte,spalati si scursi de surplusul de apa.
  • Dupa umplere ardeii se trec cu compozitia prin faina si se aseaza intr-o tava daca ii umpleti taiati pe jumatate sau intr-o craticioara sau vas de lut daca ii umpleti intregi. Se toarna sucul de rosii si rosiile taiate felii,cateva cubulete de ardei gras tocat ,vinul si se introduce la cuptor pentru a se rumeni frumos.Dupa ce opriti focul puteti presara deasupra marar tocat.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+