Ardei umpluti

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare40 min
Gătire30 min
  • Se face umplutura pentru ardei:
    -se calesc 2 cepe
    -se calesc morcovii
    -se adauga carnea
    -se adauga orezul
    -3 linguri bulion
    cimbru, sare, piper, alte condimente
  • Se spala ardeii, li se taie capacelul , se scot semintele si se umplu cu carnea cu ajutorul unei lingurite.Nu se vor umple pana in capat, pentru ca orezul sa aiba unde creste.
  • Facem apoi sosul:calim 2 cepe adaugam usturoiul pisat, resul de umplutura din carne(daca a mai ramas),un borcanel de bulion/sos de rosii, sosul din rosiile care au mai ramas de la capacele,condimente, foi de dafin.
  • Intr-o oala asezam ardeii cu capacelele in sus, turnam sosul amestecat cu cateva cani de apa astfel incat sa fie suficient pentru a acoperi ardeii.
  • Se lasa la fiert intai pe aragaz 1/2 h, apoi se baga la cuptor.Se servesc cu smantana deasupra.
Gargarita GospodinaGargarita Gospodina

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

23/11/2013

Super

(0) (0) abuz
09/03/2013

Delicios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) abuz
13/08/2011

Interesanta chestia cu usturoiul ...

(0) (0) abuz
01/08/2011

The best

(0) (0) abuz