Se face umplutura pentru ardei: -se calesc 2 cepe -se calesc morcovii -se adauga carnea -se adauga orezul -3 linguri bulion cimbru, sare, piper, alte condimente
Se spala ardeii, li se taie capacelul , se scot semintele si se umplu cu carnea cu ajutorul unei lingurite.Nu se vor umple pana in capat, pentru ca orezul sa aiba unde creste.
Facem apoi sosul:calim 2 cepe adaugam usturoiul pisat, resul de umplutura din carne(daca a mai ramas),un borcanel de bulion/sos de rosii, sosul din rosiile care au mai ramas de la capacele,condimente, foi de dafin.
Intr-o oala asezam ardeii cu capacelele in sus, turnam sosul amestecat cu cateva cani de apa astfel incat sa fie suficient pentru a acoperi ardeii.
Se lasa la fiert intai pe aragaz 1/2 h, apoi se baga la cuptor.Se servesc cu smantana deasupra.
Comentarii:
Super
Delicios!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Interesanta chestia cu usturoiul ...
The best