Rulouri de primavara cu somon afumat si mar
O reteta usor de facut si garantat fara gatit ;-) Aici am decis sa combinam arome sarate si dulci amestecand somon afumat + mar verde.
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Rulouri de primavara - pui si creveti
-
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
-
Rulouri vegetariene de primavara cu varza rosie si cartof dulce
-
Rulouri de dovlecel si somon afumat
Preparare
Pregatiti-va ingredientele pentru a avea totul la indemana atunci cand umpleti foile de orez.
Marul: se curata de coaja si se taie in fasii.
Salata si patrunjelul: spalati si rulati.
Somonul: taiati-l in bucati mici sau fasii.Puneti apa calda intr-o farfurie. Puneti o foaie de orez in ea pentru cateva secunde, pana se inmoaie, apoi asezati-o pe o suprafata plana (suprafata de lucru sau pe un tocator).
Puneti umplutura in partea de sus a foii de orez astfel incat sa o puteti rula mai usor.
Procedati astfel: salata / patrunjel / somon afumat / mar.Dupa ce ati pus umplutura, rulati foaia, dar mai inainte, pliati partile laterale spre interior, astfel incat umplutura sa nu iasa.
Repetați cu celelalte foi de orez.
Prezentati rulourile asa cum sunt sau taiati-le la mijloc.
Bon appétit!
Observații
Mar: daca nu va plac combinatiile dulci, puteti inlocui marul cu castravete.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!