Rulouri de primavara - pui si creveti
Proaspete si usor de facut, aceste rulouri de primavara sunt mai bune decat In Asia! Umplute cu pui si creveti, pot fi servite ca aperitiv sau pot fi o masa in sine, insotite de o salata mixta. Pentru aperitiv, nu uitati sa le taiati in rondele, astfel incat toata lumea sa le poata manca, cu sau fara betisoare ;-) Datorita retetei noastre scrise + video, reproduceti cu usurinta tehnica de pliere imbatabilă pentru rulouri de primavara de succes!
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Timp așteptare30 min
Gătire15 min
Puneti taiteii de orez in apa clocotita timp de 4 minute, apoi scurgeti si lasati sa se raceasca.
Taiati puiul si fierbeti-l timp de 15 minute în apa clocotita. Scurgeti, si lasati sa se raceasca. Rupeti fasii.
Spalati si curatati morcovul, apoi taiati fasii cu ajutorul unui decojitor. Taiati frunzele de salata. Taiati crevetii pe jumatate in lungime.
Inmuiati clatitele de orez in apa calda aproximativ 10 secunde.
Puneti la baza unei clatite de orez, creveti si pui, taitei de orez, felii de morcov si acoperiti totul cu salata.
Indoiti partea inferioara a clatitei peste umplutura, apoi pe cele doua parti si rulati.
Inmuiati rulourile in sos nuoc-mâm.
Observații
Rulourile de primavara se consuma rapid (de preferinta in aceeasi zi). Le puteti infasura in folie alimentara inainte de a le pune la frigider.
Puteti adauga germeni de soia daca doriti.
Întrebări
De unde cumparam clatitele de orez?
Din supermarketuri.
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: