Intindem mai intii foaia de aluat si cu ajutorul unui pahar infainat, taiem cerculete destul de marisoare. Jumatate din cercuri le asezam pe foaia de copt in tava de la aragaz, le ungem cu oul zbatut (atentie, ungem usurel sa nu atingem marginile aluatului, altfel cind le dam la cuptor, nu vor creste uniform pentru ca oul nu da voie aluatului sa se umfle), deasupra asezam un alt cerculet caruia decupat cu forma infainata o inimioara.
Ungem din nou cu ou si presaram praful de ardei dulce si le dam la cuptor la 200 de grade, pentru circa 20 minute (depinde de cuptor), lasam pina s-au umflat bine si s-au colorat frumos.
Pentru crema de somon, avem nevoie de: 100 g somon afumat100 g brinza philadephia/ricotta sau brinza de vacisucul de la o jumatate de lamiiedoua frunze de busuioco legatura mica de patrunjelPunem in mixer somonul, brinza, sucul de lamiie, busuiocul si patrunjelul, le mixam bine si voila crema e gata.Punem crema in siringa pentru dulciuri si umplem locul format de inimioare.
Comentarii:
Superba
Trebuie incercat,,,suna bine
Am so prepar pt revelion