Tartine cu cremă de somon afumat

Antreuri
Foarte ușor
15 min

Un aperitiv ce merită încercat

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire5 min
  • Tăiem mărunt 3 fire de ceapă verde și le călim în uleiul de măsline.
    Se reduce focul și adăugăm somonul afumat rupt bucățele.
    Amestecăm bine, apoi adăugăm sosul de hrean și căteva picături de sos iute.
    Adăugăm brânza Philadelphia și amestecăm bine.
    Se oprește focul și se lasă să se răcească.
    Între timp tăiem 8 felii de baghetă - un pic oblice - să fie mai mari.
    Feliile de pâine se pot prăji și se pot unge și cu un pic de unt.
    Punem crema de somon pe feliile de pâine, ornăm cu ceapă verde și stropim cu zeamă de lămâie.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

costi1960

Prin simpla mixare (cu chopper-ul) a tuturor ingredientelor s-ar obtine exact acelasi rezultat dar cu mult mai sanatos. Totusi ceapa verde as adauga-o la urma de tot.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

In loc sa vii aici si sa te blamezi cu asemenea "retete" de 2 lei, mai bine stai in banca ta si-ti vezi de treaba!

abuz

anonymous

Cum sa prajesti file somon ...impreuna cu branza? Serios?

Ingredientele sunt foarte buna insa modul de preparare la pamant!!!!

abuz

anonymous

Apetisant

abuz

anonymous

De incercat

abuz

cris_nedelcovici

De ce sa mai prajim somonul deja afumat cu ceapa si sa mai prajim si crema de branza ???? Infiorator !

abuz

anonymous

Aspectul....lasa de dorit

abuz

anonymous

Aspectul

abuz

anonymous

Suuuper

abuz

anonymous

Super!!!!!!!

abuz
  • pagina 1 / 3