Tartine cu cremă de somon afumat
Un aperitiv ce merită încercat
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire5 min
- Tăiem mărunt 3 fire de ceapă verde și le călim în uleiul de măsline.
Se reduce focul și adăugăm somonul afumat rupt bucățele.
Amestecăm bine, apoi adăugăm sosul de hrean și căteva picături de sos iute.
Adăugăm brânza Philadelphia și amestecăm bine.
Se oprește focul și se lasă să se răcească.
Între timp tăiem 8 felii de baghetă - un pic oblice - să fie mai mari.
Feliile de pâine se pot prăji și se pot unge și cu un pic de unt.
Punem crema de somon pe feliile de pâine, ornăm cu ceapă verde și stropim cu zeamă de lămâie.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
costi1960
Prin simpla mixare (cu chopper-ul) a tuturor ingredientelor s-ar obtine exact acelasi rezultat dar cu mult mai sanatos. Totusi ceapa verde as adauga-o la urma de tot.
am gătit această rețetă
anonymous
In loc sa vii aici si sa te blamezi cu asemenea "retete" de 2 lei, mai bine stai in banca ta si-ti vezi de treaba!
anonymous
Cum sa prajesti file somon ...impreuna cu branza? Serios?
Ingredientele sunt foarte buna insa modul de preparare la pamant!!!!
anonymous
Apetisant
anonymous
De incercat
C
cris_nedelcovici
De ce sa mai prajim somonul deja afumat cu ceapa si sa mai prajim si crema de branza ???? Infiorator !
anonymous
Aspectul....lasa de dorit
anonymous
Aspectul
anonymous
Suuuper
anonymous
Super!!!!!!!
Punctează această reţetă