Rulada de ciuperci
Aceasta rulada este foarte buna pentru o masa festiva si chiar pentru meniul nostru de zi cu zi!
Ingrediente
8
Cost estimat: 8.96Euros€ (1.12€/porție)
Preparare
Preparare30 min
Gătire40 min
- Spalam ciupercile de eventualele impuritati, le taiem in 4 si le punem la fiert.
Intre timp taiem o ceapa si o calim in cateva linguri de ulei. - Cand ciupercile sunt fierte, le scurgem bine de zeama si le tocam in robotul de bucatarie cat de marunt ne place. Daca nu aveti robot, le tocati cu cutitul bucatele mai mici.
- Batem 5 oua cu sare si piper si le amestecaam cu ciupercile gata taiate.
- Spalam mararul si-l tocam si apoi il adaugam ciupercilor.
Amestecam totul foarte bine si mai punem in compozitie 2 linguri de faina pentru o mai buna inchegare a ruladei. - Ungem o forma de yenna sau teflon cu unt si apoi o tapetam cu pesmet si turnam compozitia de ciuperci.
- Preincalzim cuptorul la 180 C si coacem rulada pana se rumeneste.
- Se poate consuma si calda si rece!
Pofta buna! este senzationala! :-)
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 109Kcal
- Carbo: 4.4g
- Grăsimi: 5.4g
- Grăsimi sat.: 0.9g
- Proteine: 8.7g
- Fibre: 4g
- Zahăr: 1.6g
- ProPoints: 3
- SmartPoints: 3
Informații nutriționale pentru 1 porție (169g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
S
C
cris_nedelcovici,
24/01/2019
Foarte buna....poti sa-i spui si soufle.....daca bati ouale separat.....oricum e foarte buna

ioana_m2014_1_2_3_4,
31/01/2015
ESTE FOARTE GUSTOASA SI USOR DE PREGATIT. POATE FI NUMITA SI DIETETICA DACA NU-I PUN SARE SI PIPER DECAT O BOARE...NU? SA CRESTI MARE - PETIT dar CHEF -! -o glumita pentru ca va iubesc