Spalam ciupercile de eventualele impuritati, le taiem in 4 si le punem la fiert. Intre timp taiem o ceapa si o calim in cateva linguri de ulei.
Cand ciupercile sunt fierte, le scurgem bine de zeama si le tocam in robotul de bucatarie cat de marunt ne place. Daca nu aveti robot, le tocati cu cutitul bucatele mai mici.
Batem 5 oua cu sare si piper si le amestecaam cu ciupercile gata taiate.
Spalam mararul si-l tocam si apoi il adaugam ciupercilor. Amestecam totul foarte bine si mai punem in compozitie 2 linguri de faina pentru o mai buna inchegare a ruladei.
Ungem o forma de yenna sau teflon cu unt si apoi o tapetam cu pesmet si turnam compozitia de ciuperci.
Preincalzim cuptorul la 180 C si coacem rulada pana se rumeneste.
Se poate consuma si calda si rece! Pofta buna! este senzationala! :-)
ESTE FOARTE GUSTOASA SI USOR DE PREGATIT. POATE FI NUMITA SI DIETETICA DACA NU-I PUN SARE SI PIPER DECAT O BOARE...NU? SA CRESTI MARE - PETIT dar CHEF -! -o glumita pentru ca va iubesc
Comentarii (39):
Superrrrrr
Eu as pune si putina smamtana bătută cu ouăle.
E ok ...
Este usor de gatit si sigur este si gustoasa.
Foarte buna....poti sa-i spui si soufle.....daca bati ouale separat.....oricum e foarte buna
Ce e aia yenna?
MINUNATA!!!!
Asta nu este rulada este un fel de drob
ESTE FOARTE GUSTOASA SI USOR DE PREGATIT. POATE FI NUMITA SI DIETETICA DACA NU-I PUN SARE SI PIPER DECAT O BOARE...NU? SA CRESTI MARE - PETIT dar CHEF -! -o glumita pentru ca va iubesc
Super